Egna projekt

Arkiv med projekt vi driver på eget initiativ.

Okänt vatten

Rasmus SandbergUnder veckan har jag varit ute på okänt vatten. Uppdragen har varit väldigt annorlunda från vad jag gör till vardags men det har varit väldigt skoj. Jag har både kastat in mig i rollen som analytiker och hjälp till med arbetskraft för att lansera en hemsida.

Läs mer om mina nya erfarenheter

Första veckan avbetad

Rasmus Sandberg

Jag heter Rasmus Sandberg och tänkte i den här bloggen presentera mina fyra veckor som praktikant.

Jag har fått i uppdrag av min gymnasieskola att på eget ansvar hitta en arbetsplats där jag kan praktisera, tanken är att det ska vara relevant i förhållande till min utbildning. Jag läser ekonomi/marknadsföring och är inne på andra året i min utbildning.

Läs mer om min första vecka

Slutet är början

Västlandasjön

Kvällen var rödklädd minuterna före doppet.

Min morfar, jag bodde ofta hos honom på somrarna, gick aldrig långt utan sina snickar­byxor. De var av den gamla typen med hängslen. Morfar hade byggt flera hus i sina dagar och var full av klokskap efter dessa erfarenheter. Alltid hade han något klurigt byggprojekt på gång.

Se vad som händer den 12 augusti

Vi ses i fönstret bredvid

Eric Lindesvärd, copywriter, på Facebook

Som du kanske märker så skriver jag inte mycket här i bloggen just nu. Men jag skriver och tipsar om läsvärda ämnen, och en del om vad jag jobbar med, på företagets Facebooksida som du hittar här. Gillar du den kan vi ses lite oftare. Adressen på kortet är förresten min förra. Nu håller jag till inte långt från Danvikskanalen i Hammarby Sjöstad.