Egna projekt

Arkiv med projekt vi driver på eget initiativ. Här finns också blogginlägg skrivna av praktikanter. Bland andra Rasmus Sandberg som var här på ELM under våren 2017.

Sysslor och snack under 2017 plus en bonusklassiker

God Jul och Gott Nytt År, 2017
Merry Marketing and a Happy New Sprint! Foto: Erwan Hesry.

Höst full av sysslor

Det har varit hög aktivitetsnivå i verkstan. För det första har flera nya kunder haft den goda smaken att vilja samarbeta med oss. Fondbolaget 10TEN, Kooperativa Förbundet, Arbetsgivarföreningen KFO, IT-bolaget EssVision, standardiseringsföretaget Validoo och byggkonsulten Kaper för att nämna några.

God Jul och Gott Nytt År (2 min)

Första veckan avbetad

Rasmus Sandberg

Jag heter Rasmus Sandberg och tänkte i den här bloggen presentera mina fyra veckor som praktikant.

Jag har fått i uppdrag av min gymnasieskola att på eget ansvar hitta en arbetsplats där jag kan praktisera, tanken är att det ska vara relevant i förhållande till min utbildning. Jag läser ekonomi/marknadsföring och är inne på andra året i min utbildning.

Läs mer om min första vecka

Slutet är början

Västlandasjön
Kvällen var rödklädd minuterna före doppet.

Min morfar, jag bodde ofta hos honom på somrarna, gick aldrig långt utan sina snickar­byxor. De var av den gamla typen med hängslen. Morfar hade byggt flera hus i sina dagar och var full av klokskap efter dessa erfarenheter. Alltid hade han något klurigt byggprojekt på gång.

Om sommaren 2013

Vi ses i fönstret bredvid

Eric Lindesvärd, copywriter, på Facebook

Som du kanske märker så skriver jag inte mycket här i bloggen just nu. Men jag skriver och tipsar om läsvärda ämnen, och en del om vad jag jobbar med, på företagets Facebooksida som du hittar här. Gillar du den kan vi ses lite oftare. Adressen på kortet är förresten min förra. Nu håller jag till inte långt från Danvikskanalen i Hammarby Sjöstad.

*** Uppdaterad ***

Ny adress: Se alla kontaktuppgifter här.