E-handel

Jovisst, vi bygger e-handel. En kreativ grupp på tre personer som jobbar från idé och koncept till teknisk lösning och färdig sajt. Vår professionella bakgrund är marknadskommunikation, design och kod.

Wordpress

Vi tror på att vara riktigt bra på något. Därför har vi bestämt oss för att specialisera oss på Wordpress. Fritt från licenser, förhållandevis kort utvecklingstid och en bra plattform att växa i. Vårt löfte till dig är att du alltid får en sajt som är snyggt kodad och följer Wordpress Core standarder.

WooCommerce

WooCommerce är ett tillägg till Wordpress. Sedan ett par år tillbaka är WooCommerce världens största e-handelsplattform. Här bygger vi kundanpassade system med olika betallösningar och visar dig hur du jobbar med kampanjer och erbjudanden.

E-handel för flera länder

Vi har också erfarenhet av att jobba på flera marknader. Hur språkanpassning går till och vilka redskap du kan använda för att jobba effektivt. När du bygger en e-handelssajt på flera språk så ska mängder av små textsträngar som guidar besökaren rätt översättas.

Affärssystem bakåt

Vi älskar svåra jobb och tampas gärna med bakåtkompatibilitet till dina affärssystem. Koppla Wordpress och WooCommerce till back-end-system kan vi, men det gäller att göra det smart, så upplevelsen blir bra.

E-handel och UX framåt

För upplevelsen ska vara bra både för användare och dina administratörer. Om användbarhet, interaktion, design och hastigheten på tekniken är bra, då ökar dina chanser att lyckas.