Om webbkakor och samtycke till hantering av personuppgifter

Om webbkakor

Kakorna här lagras på ditt webbläsarfat i upp till 90 dagar. De är till för att göra upplevelsen av den här sajten och de tjänster vi tillhandahåller bättre. Vi är skyldiga att upplysa dig om vilka de är. Men inga webbkakor kan eller får användas för att spåra din personliga identitet utan ditt medgivande.


Om webbkakor

Vi använder webbkakor för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med. Dessa kan i sin tur kombinera informationen med annan information som du har tillhandahållit eller som de har samlat in när du har använt deras tjänster.

Namn Beskrivning
Google Tag Manager Enkelt förklarat, en jättewebbkaka som håller reda på alla andra småkakor på fatet.
Google Analytics Kräver nog ingen närmare presentation. Används för att beskriva ditt och andra besökares beteende i kurvor, staplar och siffror. Bäst att du skärper dig.
Google Adwords Används vid annonsering för att göra remarketinglistor. Vilket hemskt ord. Men det händer inte särskilt ofta här faktiskt.
Hubspot Webbkakor som hjälper oss att veta vilka sidor du besökt innan du fyller i din mejladress i ett formulär. Prova, så får jag se.
Doubleclick Används för att visa relevanta annonser, som det heter. Men de enda annonser vi visar här är de vi gjort själva eller har bloggat om. Titta under kundcase.
Facebook Används för gilla-, rekommendera- och delafunktioner som finns på vissa sidor. Vi inbillar oss ibland att du vill använda dem.
Hotjar Används för att se om återkommande besökare hittar vad de söker eller går vilse. Ett bra sätt att förbättra UX på sajten.

(Raderad)

Kolla webbkakor

Om du vill se vilka webbkakor en sajt (som exempelvis den här) använder så är tjänsten Cookie Checker en mirakulös tillgång.


Samtycke till hantering av personuppgifter

Inspirationsbrevet Maslow

Genom att uppge din mejladress och klicka på knappen Prenumerera, eller klicka i kryssrutan med texten Jag vill prenumerera, ger du ditt aktiva samtycke till att bli prenumerant. När du prenumererar på inspirationsbrevet Maslow lånar vi din mejladress, ditt för- och efternamn (om ifyllt), företaget du arbetar på (om ifyllt) och den roll du har på företaget (om ifyllt). Men bara så länge du själv vill.

Mailchimp

För inspirationsbrevet Maslow använder vi tjänsten Mailchimp. (Se Mailchimps säkerhetspolicy.) Syftet är att marknadsföra ELM:s tjänster via mejl i form av inspiration och länkar till egna och andras webbsidor. Dina lånade personuppgifter används inte för något annat syfte än ELM:s marknadsföring och får aldrig säljas eller överlåtas till någon annan privat eller juridisk person.

Datalagring

När du lånar ut dina personuppgifter till oss, används de inte för någon annan tjänst än inspirationsbrevet Maslow. Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration här. Uppgifterna finns i vårt Mailchimpkonto under tiden du prenumererar på tjänsten och som längst i tio dagar efter avslutad prenumeration.

Du kan alltid få ett utdrag med dina personuppgifter via en personlig länk i dina mejl. Där kan du se exakt vilka uppgifter du lämnat, ändra dem om du vill eller avsluta din prenumeration.