10h iterationer

Sätt en UX-kommunikatör i knät på dina utvecklare i tio timmar och få fram en bättre webbtjänst.

WorkshopsVarumärkesstrategi

Om 10h iterationer

10h iterationer går ut på att utveckla din specifika digitala tjänst under mycket begränsad tid. Det kan vara en befintlig app, en webbtjänst eller en konceptuell idé som du vill lansera eller ta till nästa nivå.

Iterationer under begränsad tid är bra när du exempelvis

  • vill göra konkreta åtgärder som leder till riktig kod i front-end,
  • behöver kreativa idéer för hur du ska lösa ett eller fler problem i backlogen,
  • har en specifik sprint framför dig som berör kommunikation med användaren,
  • ska förenkla och förbättra en särskild kundresa efter användartester eller
  • vill öka konvertering på mikro- och makronivå för hela produkten.

Under tio intensiva timmar hoppar jag in i ditt utvecklarteam för att lösa problem. Antingen sitter vi tillsammans eller så jobbar vi ihop via Slack.

Material Design Layering
Design är att ta sig från ett utgångsläge till ett önskat läge. Tjänstedesign innefattar både visuella och verbala komponenter.

Digital experimentverkstad

När det gäller UX-frågor så flätas visuell design, interaktionsdesign och kommunikationens kvalitet samman. Ibland kan en tjänst upplevas enklare och bättre genom att förbättra visuell design, men visuell design kan också bli bättre genom att bana väg för kommunikation och interaktion.

Det blir till slut omöjligt att skilja disciplinerna åt. Design är både verbal och visuell. Därför är det bra att jobba ihop med en kommunikatör som har bred koll på UX och dessutom är bekväm bland pixlar och kod.

Tanken är att användarna bättre ska förstå idén med din tjänst. För om de inte fattar grejen omedelbart, så är det högst osäkert om de nånsin kommer tillbaka.

Fast pris
13 750 kr

Ditt bolag betalar ett fast pris på 13 750 kr för de 10 timmarna. Då ingår användningsrätt för de skisser och idéer som tagits fram under tiden.

Kontakta mig

Varumärkesstrategi, prenumerera på inspiration

Jag vänder mig till dig som jobbar pro­fessionellt med marknadskommunikation och varumärkesutveckling. Kan jag stötta ditt företags eller din organisations resa mot framgång? Boka en tid för samtal.

    0

    Maslow är vårt inspirationsbrev om marknadskommunikation och varumärkesutveckling. Det publiceras nån gång i månaden. Du kan avsluta din prenumeration när du vill.