Ryggsäcken fylld med kunskap

Rasmus Sandberg

Tre av fyra veckor avklarade på praktiken, trist att tiden går så fort men jag känner att jag har fyllt på min kunskapsryggsäck under tiden.

Nu är jag snart journalist

Jag har under veckan gett mig in i journalistikens banor och skrivit puffar och artiklar. Artiklarna handlade om e-handel och jag skrev först puffar åt veckans höjdare inom e-handeln. När puffarna var klara så skrev jag “rewrites” artiklar om internationella toppnyheter om e-handel. Det var otroligt skoj men väldigt svårt när man inte provat på det innan. Det handlade om att använda sina engelska kunskaper att översätta den engelskt skrivna texten till svenska och skriva om den med egna ord.

Under tisdagen var jag med på ett möte kring lansering av Södertandläkarnas nya webbsida. Väldigt intressant att se hur detaljerat det är byggt men även hur viktigt det är att upptäcka att det inte ligger eventuella buggar kvar på sidan innan lansering så företaget framstår så professionellt som möjligt.

Min mentor Jenny Ceesay besökte praktiken under veckan för att stämma av hur det har gått under min tid hos ELM. Ett kort möte för att diskutera vilka arbetsuppgifter jag genomfört.

(Det här blogginlägget har lästs 34542 gånger.)

Inspirationsbrevet Maslow

    Maslow är vårt inspirationsbrev om marknadskommunikation och varumärkesutveckling. Det publiceras nån gång i månaden. Du kan avsluta din prenumeration när du vill. Läs mer om hur dina personuppgifter hanteras.