Ryggsäcken fylld med kunskap

Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Google+0

Rasmus Sandberg

Tre av fyra veckor avklarade på praktiken, trist att tiden går så fort men jag känner att jag har fyllt på min kunskaps-ryggsäck under tiden.

Nu är jag snart journalist

Jag har under veckan gett mig in i journalistikens banor och skrivit puffar och artiklar. Artiklarna handlade om e-handel och jag skrev först puffar åt veckans höjdare inom e-handeln. När puffarna var klara så skrev jag “rewrites” artiklar om internationella toppnyheter om e-handel. Det var otroligt skoj men väldigt svårt när man inte provat på det innan. Det handlade om att använda sina engelska kunskaper att översätta den engelskt skrivna texten till svenska och skriva om den med egna ord.

Under tisdagen var jag med på ett möte kring lansering av Södertandläkarnas nya webbsida. Väldigt intressant att se hur detaljerat det är byggt men även hur viktigt det är att upptäcka att det inte ligger eventuella buggar kvar på sidan innan lansering så företaget framstår så professionellt som möjligt.

Min mentor Jenny Ceesay besökte praktiken under veckan för att stämma av hur det har gått under min tid hos ELM. Ett kort möte för att diskutera vilka arbetsuppgifter jag genomfört.

(Det här blogginlägget har lästs 811 gånger.)

Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Google+0