Okänt vatten

Rasmus SandbergUnder veckan har jag varit ute på okänt vatten. Uppdragen har varit väldigt annorlunda från vad jag gör till vardags men det har varit väldigt skoj. Jag har både kastat in mig i rollen som analytiker och hjälp till med arbetskraft för att lansera en webbsajt.

Glasögonen PÅ!

Måndagen och tisdagen användes för att studera nyhetsbrev. Detta var väldigt nytt för mig och väldigt klurigt. Jag som tidigare i princip öppnat mina nyhetsbrev för att rensa min mailkorg skulle nu titta in på små detaljer för att se vad som gav ett speciellt utfall. Småsaker som en ämnesrad eller storlek på rubriken kan skapa stora skillnader på resultatet. Väldigt spännande att jobba med men oerhört svårt för mig som inte gjort något liknande tidigare.

Bakom det visuella

Det roligaste med veckan var nog ändå när jag skulle peka om en webbsajt med hjälp av CNAME record. Detta var väldigt roligt att se detaljerat hur det faktiskt går till bakom väggen av en webbsajt. Jag var oerhört nyfiken eftersom jag tycker IT är väldigt fascinerande.

(Det här blogginlägget har lästs 34125 gånger.)

Inspirationsbrevet Maslow

    Maslow är vårt inspirationsbrev om marknadskommunikation och varumärkesutveckling. Det publiceras nån gång i månaden. Du kan avsluta din prenumeration när du vill. Läs mer om hur dina personuppgifter hanteras.