Sajten om sex månader

Sitter och skissar en hel del i Sketch. För kunders räkning förstås men också för egen del. Ser det som träning. Du kan se fler skisser i min Material Design Study på Pinterest.

Så här ser min bild av startsidan ut just nu. Kommer inte att klara det utan PHP och java, men det kan jag få hjälp med.

Jag tycker generellt att Material Design Guidelines är bra. Men jag tycker samtidigt att större radie på hörnen kommunicerar en slags lekfullhet. Element med stora rundningar i hörnen ser helt enkelt barnsligare ut. På ett bra sätt. Därför har jag börjat med att gå över från border-radius:3px; till border-radius:6px; redan nu.

Ganska stor skillnad faktiskt. Dubbelt så stor för att vara exakt.

Front page, desktop

Sajtskiss, desktop, 1240 pixlars bredd.

Läs mer om sajten

(Det här blogginlägget har lästs 34066 gånger.)

Inspirationsbrevet Maslow

    Maslow är vårt inspirationsbrev om marknadskommunikation och varumärkesutveckling. Det publiceras nån gång i månaden. Du kan avsluta din prenumeration när du vill. Läs mer om hur dina personuppgifter hanteras.