Om kakor

Kakorna lagras på ditt webbläsarfat i upp till 90 dagar. Godast är drömmarna. De är till för att göra upplevelsen av den här sajten och de tjänster vi tillhandahåller bättre. Vi är skyldiga att upplysa dig om vilka de är. Men inga kakor kan eller får användas för att spåra din personliga identitet.


Google Tag Manager

Enkelt förklarat, en kongresskaka som håller reda på alla andra småkakor på fatet.

Google Analytics

Kräver nog ingen närmare presentation. Används för att beskriva ditt och andra besökares beteende i kurvor, staplar och siffror. Bäst att du skärper dig.

Google Adwords

Används vid annonsering för att göra remarketinglistor. Vilket hemskt ord. Men det händer inte särskilt ofta här faktiskt.

Hubspot Leadin

Kakor som hjälper oss att veta vilka sidor du besökt innan du fyller i din mejladress i ett formulär. Prova, så får jag se.

Doubleclick

Används för att visa relevanta annonser, som det heter. Men de enda annonser vi visar här är de vi gjort själva eller har bloggat om. Titta under kundcase.

Facebook

Används för gilla-, rekommendera- och delafunktioner som finns på vissa sidor. Vi inbillar oss ibland att du vill använda dem.

Hotjar

Används för att se om återkommande besökare hittar vad de söker eller går vilse. Ett bra sätt att förbättra UX på sajten.

Kolla kakor

Om du vill se vilka kakor en sajt använder så är tjänsten Cookie Checker en mirakulös tillgång.