Sajten om sex månader

Sitter och skissar en hel del i Sketch. För kunders räkning förstås men också för egen del. Ser det som träning. Du kan se fler skisser i min Material Design Study på Pinterest.

Så här ser min bild av startsidan ut just nu. Kommer inte att klara det utan PHP och java, men det kan jag få hjälp med.

Jag tycker generellt att Material Design Guidelines är bra. Men jag tycker samtidigt att större radie på hörnen kommunicerar en slags lekfullhet. Element med stora rundningar i hörnen ser helt enkelt barnsligare ut. På ett bra sätt. Därför har jag börjat med att gå över från border-radius:3px; till border-radius:6px; redan nu.

Ganska stor skillnad faktiskt. Dubbelt så stor för att vara exakt.

Front page, desktop

Sajtskiss, desktop, 1240 pixlars bredd.

Läs mer om sajten

(Det här blogginlägget har lästs 1130 gånger.)

Tipsa ditt nätverk
Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Share on Facebook0Google+0Email to someone